Berkovići: Mikrofin donacijom uljepšao jubilej OŠ „Njegoš”

Mikrokreditno društvo “Mikrofin” početak nove školske godine obilježilo je donacijom muzičkih instrumenata osnovnoj školi “Njegoš” u Berkovićima, koja slavi vrijedan jubilej, 125 godina postojanja.

berkovic 1

 

Autor: Tijana Trklja
Nakon prethodnih donacija školama, vrtićima, bolnicama, “Mikrofin” i dalje nastavlja svoju brigu i posvećenost potrebama učenika.
Bubnjeve, klavijature i ostalu prateću opremu ispred “Mikrofina”, danas je uručila Spomenka Tamindžija, šef filijale Trebinje, istakavši da su se u ovoj kompaniji sa zadovoljstvom odazvali pozivu OŠ “Njegoš” za donaciju instrumenata školskom orkestru na koji je ova škola izuzetno ponosna i koji postiže zavidne rezultate.

berkovic 2

“Mikrofin kao društveno odgovorna firma ulaže u svoju zajednicu. Mi konstantno imamo razne donacije, a uvijek su nam najbitnije potrebe djece. Ovoga puta izašli smo u susret učenicima osnovne škole u Berkovićima.

berkovici 10
Ovo nije prvi put da smo inicirali ovakvu akciju, jer Mikrofin ima dugu tradiciju kada se radi o pomaganju dječjim bolnicama, porodilištima, vrtićima i školama.
Novu školsku godinu počinjemo donacijama brojnim obrazovnim ustanovama. Prethodnih godina smo bili donatori u Trebinju, Bileći, Nevesinju, Gacku…”

berkovici 13
Osnovna škola “Njegoš” radi u oskudnim uslovima, ali zalaganjem direktora i nastavnog kadra, učenici ove škole uzeli su učešće na mnogim kulturnim manifestacijama u Hercegovini.

berkovici 12
Muzička oprema najviše je obradovala učenike, a i profesora muzičke kulture Milivoja Skoča, koji je sa svojim učenicima za ovu priliku priredio prikladan muzički program donatorima.

berkovici 11
– Muzička sekcija se može pohvaliti raznim gostovanjima i nastupima. Nažalost, ono što nam je nedostajalo je ova oprema za koju je „Mikrofin imao sluha, i bio naš donator. Bilo bi lijepo, da svi krenu njihovim primjerom- rekao je Skočo.

berkovici 13

U Mikrofinu ističu da svako dijete zaslužuje da sto duže bude bezbrižno i razigrano, da raste u stimulativnom okruženju, pa se tako ova kompanija trudi da svoje vrijeme, novac i energiju usmjeri kvalitetnom sadržaju koji se nudi učenicima, poklanjajući vrijedne knjige, didaktička sredstva i druge sadržaje.

berkovici 14

 

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: