Beograd, 21. februar: Nevesinjsko sijelo

Dragi Nevesinjci i vi koji volite Nevesinje i Hercegovinu,
Obavještavamo vas da će se ovogodišnje Nevesinjsko sijelo održati u subotu 21. februara 2015. godine u restoranu Centra Sava.

Udruzenje-Nevesinjaca-u-Beogradu-GRB1 (1)

Okupljanje gostiju je od 18.00 časova, a kulturno – zabavni program počeće u 19.00 časova.
Kao i prethodnih godina, Organizacioni odbor je obezbijedio nastup renomiranih umjetnika, tako da će biti dosta vrijednih i zanimljivih sadržaja. Program će tematski biti posvećen značajnom jubileju, 140 godina od početka ustanka u Hercegovini 1875. godine, poznatijeg kao Nevesinjska puška. U programu će biti nezaobilazne pjesme, igre i običaji koji su pratili ovakvu vrstu okupljanja od davnina, a sve to uz zvuke provjerenog muzičkog orkestra.

U igri tombole ćete, kao i na ranijim Sijelima, imati šansu da dobijete gusle, pršut, mješinu sira torotana, ali i višednevna turistička putovanja, vrijedne odjevne predmete, slike, knjige i druge nagrade koje obezbjeđuju vjerni prijatelji našeg Udruženja.

Cijena ulaznice se nije mijenjala u odnosu na nekoliko prethodnih Sijela i iznosi 2.000,00 dinara. U tu cijenu uračunata je večera (predjelo, glavno jelo, kolač i kafa) i piće u neograničenim količinama.

Prodaja ulaznica će početi 12. februara u restoranu ”Verde”, ulica Ustanička broj 49 (u neposrednoj blizini opštine Voždovac) u vremenu od 17.00 do 20.00 časova.
Ulaznice možete kupiti i uplatom na žiro račun Udruženja popunjavanjem uplatnice na sledeći način:

Primalac: Udruženje Nevesinjaca, ul. Visokog Stevana broj 23, Beograd
Svrha uplate: Članarina – karta
Žiro račun: 170-30009346000-05

Nakon uplate pošaljite poruku na mobilni telefon broj +381 62 1636 716 u kojoj trebate napisati ime uplatioca, broj rezervisanih ulaznica i uplaćeni novčani iznos. U tom slučaju ulaznice će vas čekati na ulazu u Centar Sava prilikom dolaska na Sijelo.

S obzirom na iskustvo iz prethodnih godina i već sada ispoljeno interesovanje, savjetujemo vam da ne oklijevate, nego da kupite vaše karte čim počne prodaja.

Vidimo se na Sijelu!
Organizacioni odbor

Ovde možete pročitati kako je proteklo prošlogodišnje sijelo

 

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: