Akcija Volujak: Uhapšeno pet Hercegovaca

Prema nezvaničnim saznanjima slobode su lišeni Nemanja Šupić i Nenad Doderović iz Gacka, Dejan Radulović iz Mostara, Aleksandar Vujović iz Bileće i Radivoje Soldo iz Nevesinja.

hapsenje

Izvor: Radio Trebinje / Srna
Policija je danas u akciji kodnog naziva “Volujak” uhapsila pet lica sa područja Gacka, Nevesinja, Bileće i Mostara kod kojih je pronađena veća količina droge, saopšteno je na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.
U saopštenju se navodi da su slobode lišeni N.D. i N.Š. iz Gacka, R.S. iz Nevesinja, A.V. iz Bileće i D.R. iz Mostara.
Pretresom četiri lokacije pronađeno je i oduzeto 1,1 kilogram skanka, 60 grama heroina i drugi predmeti koji će služiti kao dokaz u krivičnom postupku.
Osim ovih pet lica, koja su jutros lišena slobode, izvještajem o neovlaštenoj proizvodnji i prometu opojnih droga dostavljenom Okružnom tužilaštvu Trebinje obuhvaćena su još dva lica – jedno lice koje se nalazi u zatvoru i jedno identifikovano lice koje je za sada nedostupno, navodi se u saopštenju.
Akcija “Volujak” provodi se od aprila ove godine i jutrošnje aktivnosti policijskih službenika finalizacija su akcije.
Prema nezvaničnim saznanjima slobode su lišeni Nemanja Šupić i Nenad Doderović iz Gacka, Dejan Radulović iz Mostara, Aleksandar Vujović iz Bileće i Radivoje Soldo iz Nevesinja.
Pripadnici Centra javne bezbjednosti Trebinje su tokom ove godine dokumentovali ukupno 11 krivičnih djela i nadležnim tužilaštvima dostavili 10 izvještaja protiv ukupno 32 lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.
Oduzeto je oko 131 kilogram skanka, 60 grama heroina, 12 stabljika indijske konoplje, određena količina sjemenki indijske konoplje i oko 15 grama ostalih droga.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: