AJMO LEO: “Otpisani” imaju maksimalan učinak

Pre samo mesec dana bili su pred gašenjem, a danas je Leo na Policama ostvario i treću pobjedu ove sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

IMG_0454

 

Tekst: T. Ć. 

Pala je Sloboda iz Novog Grada uz Leotar do danas jedina neporažena ekipa u ovom takmičenju.
Fudbalsko Trebinje doživljava svoj procvat, Leo je zasjeo na čelo tabele. Police su ponovo hram fudbala. I  kao da se moralo desiti da od Leotara svi dignu ruke i da sa nekim novim ljudima krene ispočetka.
U letnjom sunčanom danu na Policama je bilo više od hiljadu svedoka srčane borbe izabranika Damjana Ratkovića koji nisu žalili ni sebe ni protivnika da dođu do novih bodova. Aplauzi i podrška sa tribina nisu izostali, pa ni pobeda nije mogla da dođe u pitanje. Pred sam odlazak na odmor Miloš Aćimović pronalazi put do gola za miran odlazak na poluvreme, a pobedu je potvrdio Zečević 6 minuta pre kraja meča.
Ako se zna da je klub pre samo tri-četiri nedelje bio na korak od gašenja, onda je jasno koliko su ove pobede velike. U prva dva meča na Policama Leotar je posmatralo 2.500 ljudi, što je više nego cele prošle sezone.
Gledaoci su prepoznali da ovaj Leotara ima dušu. Ako se po jutru dan poznaje Trebinjci će biti najgledaniji tim ove sezone u Prvoj ligi RS.

 

 

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: